DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
AMO Complete Multi-Purpose Solution Lenzenvloeistof 360ML
AMO Complete Multi-Purpose Solution Lenzenvloeistof 360ML

AMO Complete Multi-Purpose Solution Lenzenvloeistof 360ML

Niet meer verkrijgbaar
  • Merk: AMO
  • Inhoud: 360ML
  • EAN: 5050474102163

×

of

Productbeschrijving

Reinigt, spoelt en is een bewaarvloeistof voor alle zachte contactlenzen

Algemeen
Complete Multi-Purpose Solution Lenzenvloeistof 360ML heeft een reinigende werking, spoelt en is een bewaarvloeistof voor alle zachte contactlenzen. De COMPLETE® MPS EASY RUB™ FORMULE begint met het poetsen en afspoelen van het oppervlak van de contactlens om vuil en micro-organismen te verwijderen.

Veel contactlensspecialisten ondersteunen handmatig poetsen en spoelen omdat dit veel voordeel biedt voor de contactlensdrager, zoals beter verwijderen van vuil en micro-organismen, een beter zicht , prettiger dragen van de lenzen en gezondere ogen.¹ COMPLETE MPS EASY RUB FORMULE bevat een zachte maar effectieve reiniging om contactlenzen schoon en uw ogen gezond te houden. De speciaal ontwikkelde formule helpt ook andere vervuiling van uw lenzen te verwijderen zoals eiwitaanslag hetgeen kan dienen als een voedselbron voor bacterieën.
Het is geruststellend te weten dat in testen de COMPLETE® MPS EASY RUB™ FORMULE wanneer volgens de instructies gebruikt, maar liefst 99,999% van de micro-organismen van het lensoppervlakte verwijdert. Hierdoor blijven contactlenzen schoon, voelen prettig aan en zijn altijd klaar om gedragen te worden. Instructies zijn te vinden in de bijsluiter.

Gezondere ogen beginnen met COMPLETE®MPS EASY RUB™ FORMULE:
-Poetsen en spoelen voor extra veiligheid
-Grondige reiniging
-Schone lenzen voor een beter zicht
-Prettig contactlenzen dragen