DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Seven Creations Butterfly Clitorissstimulator 1ST
Seven Creations Butterfly Clitorissstimulator 1ST

Seven Creations Butterfly Clitorissstimulator 1ST

21% korting
12,9916,40
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  12  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit is een hygiëneproduct. Meer informatie

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Butterfly stimulator

Algemeen
Seven Creations Butterfly Clitorissstimulator is een discreet draagbare stimulator die u onder uw kleding kunt verbergen zonder dat iemand het merkt. Met de handige afstandsbediening kun je eenvoudig de gewenste trilsnelheid instellen. Deze stimulator is comfortabel om te dragen dankzij de meegeleverde riempjes, perfect om de sensatie onopvallend te ervaren.

Seven Creations Butterfly Clitorissstimulator:
  • Discreet draagbare Seven Creations Butterfly Clitorissstimulator kunt u onder uw kleding dragen, zonder dat iemand het doorheeft
  • Deze stimulator is gemakkelijk om uw benen te dragen met behulp van de bijgeleverde riempjes
  • Met de bijgeleverde afstandsbediening kunt u de verschillende trilsnelheden instellen
  • Ervaar de sensatie op een onopvallende manier dankzij het comfortabele ontwerp

Hoe te gebruiken?
Het gebruik van de Seven Creations Butterfly Clitorissstimulator is vrij eenvoudig. Volg deze stappen om optimaal van het product te genieten:
  1. Plaats de stimulator op uw clitoris: Zorg ervoor dat de stimulator goed is gepositioneerd op uw clitoris voor maximale stimulatie. De vlindervormige vleugels moeten de clitoris omarmen.
  2. Bevestig de riempjes: Indien nodig, bevestig de bijgeleverde riempjes om de stimulator stevig op zijn plaats te houden. Pas de riempjes aan zodat ze comfortabel en veilig passen.
  3. Bediening met de afstandsbediening: Gebruik de afstandsbediening om de trilsnelheden en patronen te regelen. Afhankelijk van het model van de stimulator, kunt u kiezen uit verschillende vibratiestanden om de intensiteit naar wens aan te passen.
  4. Geniet discreet: Nu bent u klaar om te genieten van de stimulatie van de Butterfly Clitorissstimulator. Het discrete ontwerp stelt u in staat om het onder uw kleding te dragen, zodat u in alle privacy van de sensatie kunt genieten, waar en wanneer u maar wilt.

Belangrijk: Lees altijd de bijgeleverde handleiding voor specifieke instructies en zorg voor een goede hygiëne door de stimulator voor en na gebruik goed schoon te maken.